06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Voice Dialogue

Vaak laat iemand maar 1 kant van zichzelf zien aan de buitenwereld, maar iedereen heeft meerdere kanten in zichzelf.

Voice Dialogue is een unieke manier om op een ongedwongen en speelse manier een volwaardig dirigent van ons innerlijk orkest te worden, waarin elk instrument volledig tot zijn recht komt. Deze vorm van begeleiding laat jou door middel van veel inzichten kennismaken met jouw subpersoonlijkheden, jouw vele innerlijke ikken en helpt jou om te ontdekken waar elke ik behoefte aan heeft en wat elke ik te bieden heeft.

Sommige kanten zijn veelvuldig in ons en hebben grote invloed op hoe we ons gedragen. Bijvoorbeeld een drammer die steeds van alles moet, of de perfectionist die nooit tevreden is, of de pleaser die iedereen tevreden wil houden en altijd maar aardig is. Andere kanten zijn in de loop van onze ontwikkeling op de achtergrond geraakt. Bijvoorbeeld iemand die het steeds anderen naar de zin wil maken, kan vaak lastig contact maken met eigen behoeften en voor zichzelf opkomen. Al deze kanten in onszelf hebben een belangrijke en vaak beschermende functie in ons leven.

Juist door die verschillende energieën te ervaren en ruimte te geven zonder oordeel of zonder de mond te snoeren geeft dit meer begrip en zelfacceptatie. Het werkt bevrijdend wanneer meer kanten in jezelf zich kunnen uitspreken. Het ervaart zichzelf als gezien en gehoord, of juist als onbegrepen door de eigenaar.

foto voice dialoog baby

× Wat is jouw hulpvraag?