06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Praktijk Voel-Bewust

De consulten in mijn praktijk nodigen uit tot voelen en dit helpt jou om contact te maken met jouw lichaam. Door middel van mijn werkwijze nodig ik je uit om met aandacht bij jezelf en je lichaam te zijn en te voelen hoe het nu werkelijk met jou is. De consulten zijn gericht op bewustwording, welke tot inzicht en uiteindelijk heling kan leiden op alle aspecten in jouw op fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en/of spiritueel niveau.

Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut pas ik diverse therapeutische massages toe als behandelvorm. Hierin nodig ik jou van harte uit in mijn praktijk in Eerbeek. Meer informatie over de behandelingen die ik toepas vind je verder hier op mijn site.

Ik ben als Natuurgeneeskundig Therapeut aangesloten bij BATC: Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (relatienummer: 01759) en ik werk vanuit de 5 natuurgerichte principes. Mijn natuurgeneeskundige behandelingen worden, indien je aanvullend verzekerd bent, geheel of deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

 

 

Voel-Bewust
Stuijvenburchstraat 155
6961CV EERBEEK
e.brinkman@voel-bewust.nl
Tel: 06-13 69 65 21

× Wat is jouw hulpvraag?