06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

VISIE

Therapeutische massage is een behandeling die gericht is op bewustwording, welke tot inzicht en uiteindelijk heling kan leiden op fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en/of spiritueel niveau. Dit geeft jou de mogelijkheid in contact te komen met die aspecten die bijgedragen hebben aan het ontstaan van jouw klacht of vraag. Ik nodig jou uit om samen vanuit nieuwsgierigheid een brug te leggen tussen jouw denken en voelen. Acceptatie en daadwerkelijk kunnen zijn met alles wat er is, zijn wezenlijke aspecten tijdens dit proces.

Doordat we in onze maatschappij vaak zo weinig contact met ons lichaam hebben zijn we ons vaak niet bewust van spanningen, tot het lichaam steeds sterkere signalen gaat uitzenden.
Therapeutische massage is er om een moment voor jezelf te geven en te voelen waar evt spanningen zich bevinden en om zicht te krijgen wat die spanningen jou te zeggen kunnen hebben. Ik heb dus niet de intentie tijdens de behandeling om “iets op te lossen” of “los te maken” maar om jou uit te nodigen en bewust te laten worden van wat er mogelijk bij jou speelt.

Na een consult voelen de meeste mensen zich totaal anders, het denken en handelen is even tot rust gekomen, er is weer ruimte om te voelen en te ervaren.

Ook als je geen klachten hebt kan een therapeutische massage meer energie of ontspanning geven.

Voel-Bewust
Stuyvenburchstraat 155
6961CV EERBEEK
e.brinkman@voel-bewust.nl
Tel: 06-13 69 65 21

× Wat is jouw hulpvraag?