Tarieven

Tarieven en Cadeaubon

(prijzen inclusief BTW)

 Consult van 60 minuten  € 60,-
 Consult 90 minuten € 75,-
 Cadeaubon 45 minuten  € 38,-

Wil jij iemand eens echt verrassen met een bijzonder en origineel cadeau?

Voor degene die altijd voor jou klaar staat? Of iemand die jou dierbaar is en het gewoon verdient?cadeaubonkleinGeef dan een cadeaubon van Praktijk Voel-Bewust en laat het iemand beleven. Een cadeaubon is niet alleen fantastisch om te geven, maar ook heerlijk om te krijgen. Een cadeaubon is te verkrijgen tegen elk gewenst bedrag.

In mijn praktijk is geen pinautomaat aanwezig dus de betaling ontvang ik graag contant na het consult of coachsessie!Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken dan kun je mij bereiken op telefoonnummer: 06-13 69 65 21.

Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij BATC: Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (relatienummer: 01759). Mijn massagebehandelingen worden, indien je aanvullend verzekerd bent, geheel of deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Klik op de button hieronder voor een overzicht of informeer bij je zorgverzekeraar.

button

 

 

 

Behandeling op afspraak

Reeds gemaakte afspraken dienen bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Indien je een afspraak binnen 24 uur afzegt of zonder tijdig afzeggen niet nakomt, wordt de besproken tijd in rekening gebracht.

Praktijk Voel-Bewust is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel voor het verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen of medicijngebruik.