06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Mijn naam is Erik Brinkman, geboren in 1972 en opgegroeid in Eerbeek. Na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in verschillende functies, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen massagepraktijk te beginnen.

In 2006 ben ik begonnen met de HBO opleiding bij Holos, academie voor massagetherapie te Utrecht. In 2007 heb ik mijn diploma behaald als holistisch masseur en sinds die tijd voer ik mijn praktijk aan huis. Na dit jaar heb ik 3 jaar de vervolgopleiding bij Holos gevolgd voor massagetherapeut waarbij ik meerdere massagetechnieken heb geleerd en ook hoe je hierbij mensen op een professionele manier kunt begeleiden in hun proces. Aan de Veldkantweg ben ik op 5 september 2011 gestart met mijn praktijk onder de naam Voel-Bewust.

Ik  overleg regelmatig  met collega’s, heb jaarlijks  bij- en nascholing voor mijn persoonlijke en therapeutische ontwikkeling.

In 2010 ben ik gestart met de opleiding Intuïtief Coachen bij IMC mensontwikkeling. Deze opleiding heb ik in mei 2011 positief afgerond. Nu beheers ik nog meer technieken en vaardigheden om mensen, naast masseren, de mogelijkheid te bieden om zich in een coachsessie of traject door mij te laten begeleiden. Aan de Veldkantweg ben ik op 5 september 2011 gestart met mijn praktijk onder de naam Voel-Bewust.

 

× Wat is jouw hulpvraag?