06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

OVER MIJZELF

Mijn naam is Erik Brinkman, geboren in 1972 en opgegroeid in Eerbeek. Na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in verschillende functies, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen massagepraktijk te beginnen met de bedoeling mensen en groepen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces en/of werksituatie.

In 2006 ben ik begonnen met een 4- jarige HBO opleiding voor massagetherapeut, waarbij ik meerdere massage en gesprekstechnieken heb geleerd om mensen op een professionele manier te begeleiden met een hulpvraag of in hun ontwikkelingsproces. Als ervaringsdeskundige is de uitdaging voor mij om personen of organisaties uit te nodigen, om vanuit hun eigen kracht en creativiteit, zichzelf bewust te worden van hun klacht en zich verder te ontwikkelen. Sinds 5 september 2011 ben ik gestart met mijn praktijk onder de naam Voel-Bewust en sinds Januari 2020 heb ik mijn praktijk aan de Stuijvenburchstraat 155 in Eerbeek.

Ik  overleg regelmatig  met collega’s, heb jaarlijks  bij- en nascholing voor mijn persoonlijke en therapeutische ontwikkeling.

× Wat is jouw hulpvraag?