06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Clicks

Veel klachten en problemen kunnen voortkomen uit een probleem in de rug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan maagklachten, bedplassen, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, onderrugpijn en uitstralende pijn in armen en benen. Het zijn meestal klachten waarbij men niet direct een link legt met een verschoven rugwervel. Een verschoven rugwervel kan veel klachten veroorzaken. Bijna iedereen heeft beenlengteverschil en dit kan leiden tot een scheef bekken, waardoor de wervelkolom niet optimaal meer kan functioneren en er allerlei pijnklachten in het lichaam kunnen ontstaan.

De Dorn-methode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling. De basis van Dorn-therapie is correctie van het beenlengteverschil. Gewrichten en wervels worden met deze therapie zacht gecorrigeerd waarbij met name het zelfherstellend vermogen van de de tussenwervelschijven wordt gestimuleerd. De Dorn behandeling wordt meestal afgesloten met een Breuss-massage. Deze methode is een goede aanvulling op de massagetherapie in mijn praktijk en biedt uitkomst bij onder andere hernia- en ischiasklachten.

× Wat is jouw hulpvraag?