06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Coachen

coachingIn 2006 ben ik begonnen met een 4- jarige HBO opleiding voor therapeut waarbij ik meerdere gesprekstechnieken heb geleerd en ook hoe ik hierbij mensen op een professionele manier kan begeleiden in hun proces. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van coachen en de uitdaging voor mij is om personen of organisaties uit te nodigen om vanuit hun eigen kracht en creativiteit zichzelf verder te ontwikkelen en ruimte te geven in dat wat nodig is. Daarnaast heb ik grote praktijkervaring opgedaan, zowel in het persoonlijke als in het zakelijke leven.
Ook heb ik een coachopleiding gevolgd en deze in 2011 positief afgerond. Mede door het regelmatig volgen van workshops op mijn vakgebied als coach heb ik nu nog meer tools tot mijn beschikking om jou deskundig te kunnen adviseren en te begeleiden!

Vanuit nieuwsgierigheid coach ik jou op inspirerende wijze om op een ongedwongen manier helderheid en inzicht te krijgen over de dingen die jou bezig houden. Mijn intentie tijdens de gesprekken is om jou uit te nodigen tot het zelf vinden van het antwoord en niet om mij de antwoorden te laten geven op jouw vraag. Intuïtief Coachen creëert een veilige omgeving waarin je steeds dichter bij jezelf kunt komen en je eigen grenzen gaat ervaren. Je wordt uitgenodigd om naar je eigen grenzen te luisteren en ze aan te geven.

Proberen een brug te leggen tussen jouw denken en voelen en daarop durven te vertrouwen helpt jou om bijvoorbeeld nieuwe keuzes te maken in jouw leven. Als Intuïtief Coach  pas ik diverse technieken toe zoals:

De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) heeft de coachopleiding van IMC in 2010 geaccrediteerd op Europees level EQA (European Quality Award) op het niveau van Foundation. Ik werk volgens de richtlijnen en de ethische gedragscode van de NOBCO.

× Wat is jouw hulpvraag?